Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul webzaic.ro!

Utilizarea de catre dvs. a site-ului webzaic.ro trebuie sa respecte Termenii și Condițiile din acest document, precum și politica de confidențialitate. În cazul în care aveți nelămuriri, ne puteți contacta la adresa: contact@webzaic.ro.

Serviciile site-ului nu pot fi utilizate dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condiţiile. Temenii și condițiile se pot fi modifica fără notificare prealabilă.

Acceptând Termenii și Condițiile, utilizatorii site-ului sunt de acord să primească informații din domeniu prin email-ul cu care au fost înregistrați.

Utilizatorii NU au dreptul de a reproduce parțial sau integral site-ul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate datele de identificare: nume, prenume, telefon, adresa de email sunt administrate de site-ul webzaic.ro  în scopul preluării solicitărilor referitoare la serviciile furnizate de acesta.

Site-ul webzaic.ro  NU va utiliza datele de identificare ale utilizatorului, decât cu acordul acestuia.

Drepturile asupra datelor tale

Avetți dreptul de fi informați despre scopul stocării datelor dumnevoastră cât și dreptul de a șterge, corecta, modifica datele procesate. Orice cerere de acest gen se realizează în baza formularului de contact. Datele absolut necesare nu pot fi șterse, menținându-se o evidență a solicitarilor pentru o mai buna organizare și pentru a vă oferi servicii de calitate.

Pentru orice nelămurire ne puteți contacta la: contact@webzaic.ro.

Vom lua toate măsurile necesare pentru a vă securiza datele. De aceea pentru cererile de corectură sau ștergere a acestora, vă vom verifica identitatea. La cerere puteți primi un extract al fisierului continând toate datele pe care ni le-ați furnizat.

ro_RORomanian